دسته‌بندی نشده

لوله استیل

لوله استیل

لوله استیل از جمله محصولاتی است که بدون آن که متوجه باشیم، نقش پررنگی در زندگی ما دارد. از نرده‌های راه‌پله گرفته تا وسایل نقلیه و لوازم‌خانگی، همگی با استفاده از لوله استنلس استیل دکوراتیو ساخته می‌شوند و بخش مهمی از زندگی روزمره ما هستند. لوله استیل دکوراتیو لوله‌ای گران‌قیمت است و به همین دلیل، باید با حساسیت بالایی نسبت به خرید آن اقدام کنید. اگر قصد خرید این لوله را دارید، خواندن این مقاله که در مورد معرفی لوله استیل دکوراتیو، روش تولید، انواع و کاربردهای آن است، می‌تواند به شما کمک زیادی کند.

لوله استیل دکوراتیو چیست؟

لوله استیل دکوراتیو یکی از انواع لوله‌های ضدزنگ است. همان‌طور که از نام آن بر می‌آید، این لوله بیشتر در دکوراسیون داخلی و تزیینات کاربرد دارد و به همین دلیل، به آن لوله استیل نرده نیز می‌گویند. ضخامت لوله استیل دکوراتیو نسبت به سایر لوله‌های استیل کمتر است و در عین حال، مقاومت بسیار بالایی دارد. این لوله با استفاده از آلیاژهای کربن، نیکل، کروم و منگنز ساخته شده و همین نکته باعث شده که در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی داشته باشد.
بر اساس استاندارد آمریکایی AISI، انواع ورق استیل بر اساس ترکیب کربن، کروم و نیکل به کار رفته در آن، به گریدهای متفاوتی تقسیم می‌شود که معمولاً لوله استیل دکوراتیو را با استفاده از ورق استیل گریدهای 304، 310، 316 و 321 می‌سازند. این لوله معمولاً با 0.8 تا 2 میلی‌متر و طول‌های 3 و 6 متری در بازار پیدا می‌شود.

لوله استیل دکوراتیو چگونه تولید می‌شود؟

همانند لوله فولادی، لوله استیل دکوراتیو نیز به‌صورت درزدار و بدون درز ساخته می‌شود که نوع درزدار آن، کاربرد بیشتری دارد. برای تولید لوله استیل دکوراتیو به‌صورت درزدار، از انواع ورق استیلی که در بالا نام بردیم، استفاده می‌کنند و به همین دلیل، همانند قیمت لوله فولادی که به قیمت ورق سیاه وابسته است، قیمت لوله استیل دکوراتیو نیز به قیمت ورق استیل بستگی دارد.
برای تولید لوله استیل دکوراتیو، ابتدا کویل ورق استیل را باز می‌کنند و سپس از غلتک‌های مختلف عبور می‌دهند تا تاب آن گرفته شده و مسطح شود. در مرحله بعد، ورق استیل توسط چند قیچی از طول برش خورده و اصطلاحاً نوار بری می‌شود. عرض این نوارها، مساوی با محیط لوله استیل دکوراتیوی است که از خط تولید خارج می‌شود. پس از نواربری، نوبت به دستگاه رول فرمینگ می‌رسد تا لبه‌های ورق را به یکدیگر نزدیک کند. در مرحله آخر نیز لبه‌های ورق جوشکاری می‌شود و لوله‌ها در طول‌های 3 یا 6 متری، برش می‌خورند و تحت آزمون‌های مختلف قرار می‌گیرند.
لوله استیل

لوله استیل دکوراتیو، به لوله استیل نازک نیز معروف است. ضخامت لین نوع لوله از سایر انواع لوله استیل کمتر و بین 0.5 تا 1.5 میلی‌متر است و از استیل گرید 201، 304 و 316 ساخته می‌شود.

 

لوله استنلس استیل دکوراتیو چه انواعی دارد؟

لوله استنلس استیل دکوراتیو انواع مختلفی دارد که بیشتر از نظر ظاهری و میزان ضخامت، با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه، با انواع لوله استیل دکوراتیو آشنا می‌شوید:

لوله استیل دکوراتیو نازک

این نوع از لوله استنلس استیل دکوراتیو، به لوله استیل نازک نیز معروف است. ضخامت لوله استیل نازک از سایر انواع لوله استیل دکوراتیو کمتر و بین 0.5 تا 1.5 میلی‌متر است و از استیل گرید 201، 304 و 316 ساخته می‌شود. به دلیل دارا بودن قیمت اقتصادی، این نوع لوله استیل کاربرد فراوانی دارد.

لوله استیل دکوراتیو طرح دار

به این لوله، لوله استیل طرح دار هم می‌گویند. این نوع از لوله استیل دکوراتیو، در ضخامت‌های مختلف و با استفاده از ورق استیل گرید 201، 304 و 430 ساخته می‌شود و کاربردهای متفاوتی نسبت به لوله استیل نازک دارد. تولید لوله استیل طرح دار نسبت به سایر انواع لوله استیل، یک مرحله بیشتر دارد و آن هم پرس کردن سطح لوله با قالب‌های مخصوص به‌منظور طرح دار کردن آن است.

لوله استیل دکوراتیو طلایی

لوله استیل طلایی، از پرکاربردترین انواع لوله استنلس استیل دکوراتیو است. چون که ظاهر آن شباهت زیادی به طلا دارد و از آن برای طراحی اماکن مختلف به شیوه لوکس، استفاده می‌شود. لوله استیل طلایی از ورق استیل گرید 201 و 304 ساخته می‌شود و ضخامت‌های متنوعی دارد.

لوله استیل دکوراتیو مات

مقاوم‌ترین نوع لوله استیل دکوراتیو، لوله استیل مات نام دارد. در صورت قرار گرفتن در معرض اجسام تیز و ایجاد خط و خش، کیفیت این نوع لوله از دست نمی‌رود و به همین دلیل بیشترین کاربرد آن در محیط‌های عمومی است. لوله استیل مات در 2 نوع بگیر و نگیر و در ضخامت‌های مختلف، تولید و عرضه می‌شود.

کاربردهای لوله استیل دکوراتیو چیست؟

درست است که لوله استیل دکوراتیو به دلیل ظاهر زیبایی که دارد بیشتر در تزیینات و دکوراسیون داخلی به کار می‌رود، اما کاربردهای آن تنها به این مورد محدود نمی‌شود. سایر کاربردهای لوله استنلس استیل دکوراتیو به شرح زیر است:
  • صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • ساخت لوازم آشپزخانه
  • خودروسازی
  • مهندسی پزشکی
  • کارخانه‌های صنایع غذایی
  • ساخت درب سکوریت بانک‌ها
  • صنایع شیمیایی
  • تزیینات داخلی کابین آسانسور

لوله استیل دکوراتیو چه مزایا و معایبی دارد؟

لوله استیل دکوراتیو مزایای زیادی دارد که به برخی از آن‌ها مثل مقاومت بالا و وزن کم، در ابتدای مقاله اشاره شد. در ادامه، سایر مزایای این لوله را می‌خوانید:
  • مقاومت بالا در برابر زنگ‌زدگی
  • عدم‌تغییر رنگ برای مدت طولانی (چندین سال)
  • جوش‌پذیری بالا
  • انعطاف‌پذیری و امکان تبدیل به اشکال مختلف
  • امکان بازیافت و استفاده مجدد
از معایب لوله استیل دکوراتیو نیز می‌توان به قیمت بالای آن نسبت به لوله فولادی درزدار اشاره کرد.
 برای مشاهده قیمت و خرید پروفیل استیل با بهترین نرخ بازار می توانید قیمت ها را در جداول موجود در این صفحه مشاهده کنید و پس از آن برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روند خرید و قیمت با کارشناسان کاپر استیل تماس بگیرید.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *